PRFM heeft op dit moment 98 damesgeuren en 32 herengeuren in het assortiment. Ondanks dat dit stuk voor stuk heerlijke parfums zijn, is er natuurlijk altijd 1 die op een bepaald moment het meest populair is.

Op dit moment is dat bij de dames DA01 en bij de heren HE02.

DA01:

Wat je ruikt:

Dit is een duidelijke gourmand geur. Zoete, vanille en fruitige akkoorden spelen hierin de hoofdrol. Peer en Zwarte bes komen naar voren in de topnoot. In het hart vind je Iris met hieromheen Jasmijn en Oranjebloesem. Praline en Tonkaboon vormen een warme amandelachtige basis. Deze prachtige combinatie zorgt voor een warm geheel waarin vanille patchoeli en poederige geurnoten de parfum compleet maken.

Eigenschappen:

Dit parfum staat bekend om de lange duurzaamheid. Dit houdt in dat wanneer je de geur op de huid spuit, je dit over het algemeen lang blijft ruiken. Het heeft een zware sillage wat inhoudt dat de mensen om je heen je kunnen ruiken wanneer ze je passeren. Ondanks dat dit parfum door veel mensen beoordeeld wordt als een typische herfst/winter geur, blijkt dat dit het hele jaar door een echte topgeur is!

Vrouwen die dit dragen:

Staan voor elegantie. Een knipoog naar vrolijkheid, liefde en geluk. Het leven is prachtig en ze genieten met volle teugen.

Gelegenheden:

Dit parfum is geschikt voor meerdere gelegenheden maar door de zware sillage kan je pas echt imponeren als dit draagt op een date of een feest.

HE02

Wat je ruikt:

Warme kruiden en kaneel spelen in dit parfum de hoofdrol. In de top vind je Grapefruit, Munt en Bloedsinaasappel. In het hart beginnen de kruiden te manifesteren die subtiel wordt afgemaakt met roos. De warme basisnoten zijn Amber, Hout en Leer en zou niet compleet zijn zonder de sensualiteit van Patchouli.

Eigenschappen:

Dit parfum een lange duurzaamheid en een zware sillage. Net als bij de damesgeur wordt dit parfum eveneens beoordeeld als een herfst/wintergeur en ook dit parfum blijft het hele jaar onwijs populair.

Mannen die dit dragen:

Stijlvol en elegant. Hij straalt warmte uit, heeft klasse en ongekende kwaliteiten. Dit toont hij met trots.

Gelegenheden:

Dit parfum is zeer geschikt voor business en feesten. Doordat dit parfum heel veelzijdig is, kan dit parfum in meerdere settings. Het straalt zowel vertrouwen als spontaniteit uit.

Leave a Reply