DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen, Amstelveen

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen ligt in de gezellige winkelstraat aan de Rembrandtweg. Je kunt hier terecht voor advies op het gebied van schoonheid, uiterlijke verzorging en gezondheid. Kom langs en ontdek ons unieke assortiment!

DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen ligt in de gezellige winkelstraat aan de Rembrandtweg. Je kunt hier terecht voor advies op het gebied van schoonheid, uiterlijke verzorging en gezondheid. Kom langs en ontdek ons unieke assortiment!

Bij DA Drogist Amstelveen vind je de beste natuurlijke producten. Eco-friendly, dierproefvrij of vegan. Wij adviseren je graag!

Ontmoet ons ervaren team

De eigenaresse van de winkel is Alina Dadayan: “Het is altijd mijn droom geweest om een winkel te openen waar je terecht kunt voor advies op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. In de drogisterij werken vier medewerkers: een drogist, een schoonheidsspecialist, een visagist en een wenkbrauwen-specialist. Onze drogist Willeke zit al meer dan 26 jaar in het vak. Ze is gespecialiseerd in gezonde voeding en supplementen. Claudia, onze schoonheidsspecialist, adviseert de klant graag op het gebied van huidverzorging en beauty.”

Visagie en permanente make-up

Alina: “Na jarenlange ervaring in de parfumerie en cosmetica wilde ik mijn eigen winkel beginnen. Door mijn specialisatie in visagie en permanente make-up kan ik de klanten extra aandacht en service geven op het gebied van cosmetica en huidverzorging. Daarnaast heeft mijn internationale ervaring mij geholpen om een aantal exclusieve merken zoals Milani, Golden Rose en Viviene Sabo toe te voegen aan ons assortiment.”

Een uniek assortiment

DA Drogisterij Amstelveen is gespecialiseerd in gezonde voeding, visagie en huidverzorging. Alina: “We geven onze voorkeur aan natuurlijke en biologische grondstoffen. We kiezen voor producten die natuurlijk, eco-vriendelijk, dierproefvrij en het liefst ook vegan zijn. We willen mensen graag leren om bewuste keuzes te maken op het gebied van schoonheid en verzorging. We nemen de tijd om klanten te adviseren, of het nu gaat om schoonheidsadvies of het uitzoeken van een mooi cadeau.’” 

Net dat beetje extra

Alina: “Wat onze winkel uniek maakt, is dat wij veel waarde hechten aan het vak. Hier werken mensen met veel ervaring. We luisteren echt naar onze klanten en geven iedereen persoonlijk en passend advies. De sfeer in de winkel en het contact met de mensen vinden wij erg belangrijk. Zo organiseren wij ook regelmatig leuke evenementen, zoals VIP-avonden en verschillende workshops. Tijdens deze evenementen krijgen onze klanten persoonlijke aandacht, leuke verwennerijen en cadeautjes: een echte aanrader!”